Varme

Effektive og moderne varmeløsninger hos VVS Næstved

I Danmarks kolde årstider, opdager man hurtigt vigtigheden af varme i boligen. Men det kan være en stor udfordring at finde frem til, hvilken varmekilde der er den mest fordelagtige, når man enten skal installere varmekilde i et nyt hus eller hvis en eksisterende skal udskiftes. Mange forskellige aspekter hober sig op i beslutningsprocessen, lige fra hvad der helt lavpraktisk kan lade sig gøre i huset, til hvad der bedst betaler sig rent økonomisk og sidst men ikke mindst melder det bæredygtige aspekt sig.

Hos VVS Næstved er vi eksperter indenfor varmeløsninger. Vi er altid opdateret på de nyeste teknologier, og står klar til at rådgive dig i dine muligheder med hensyn til varmeløsninger i din bolig eller virksomhed. Vores brede medarbejderteam har mange års erfaring i ryggen og kan derfor tilbyde professionel hjælp på alle fronter, lige fra de første overvejelser, til aller sidste hånd er lagt. Går du derfor og overvejer, om din varmeløsning er den mest optimale, eller om der muligvis kunne være et alternativ der både kunne spare dig for tid, penge og samtidig skåne miljøet? Det kunne eksempelvis være det grønne pillefyr, den økonomiske varmepumpe eller det højeffektive jordvarmeanlæg. Hos VVS Næstved finder vi løsningen til dig.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud

vvs næstved gasfyr rør

Udskiftning af oliefyr

Er det ved at være tid til at udskifte det gamle oliefyr? Grundet ny lovgivning er oliefyr inden længe en saga blot. Herudover er et oliefyr både dyrt og tidskrævende at vedligeholde sammenlignet med de nye, mere miljøvenlige alternativer f.eks. at blive tilkoblet fjernevarmenettet. Hos VVS Næstved hjælper vi dig med at finde den helt rigtige varmeløsning til dig, der ønsker at udskifte dit oliefyr. Hos os er vi altid opdateret på de nyeste muligheder på området og står derfor klar til at rådgive og vejlede dig, så vi sammen kan finde en varmeløsning der vil bringe dig og din bolig ind i en nyere, grønnere og væsentligt billigere fremtid.

Installation af varmepumpe

Er du i tvivl om hvilken varmeløsning du skal vælge til din bolig, sommerhus eller virksomhed? Så kunne varmepumpen måske være dét du går og leder efter. En varmepumpe er en super varmeløsning til dig der ønsker at være mere miljøbevist samtidig med at spare en betydelig sum penge på varmeregningen. På markedet findes både luft-til-luft og luft-til-vand varmepumper og hos VVS Næstved hjælper vi dig med at finde ud af lige netop hvilken type varmepumpe din bolig behøver. På den måde sikrer vi at du som kunde får en skræddersyet løsning, der vil passe til dine behov og dit budget.

vvs næstved varme luft-til-luft varmepumper
vvs næstved varme radiatortermostat

Reparation eller udskiftning af radiator

Er du i tvivl om, om din radiator skal udskiftes eller blot kan klare sig med en reparation? Det kan være en svær beslutning at træffe selv, men med rådgivning fra en kyndig VVS-installatør kan du få hjælp med at finde svaret. Hos VVS Næstved kommer vi både og hjælper, når der skal udskiftes en termostat på din nuværende radiator, men også hvis dét der er behov for, er en ny radiator. I samarbejde med dig, finder vi hurtigt ud af, hvad du har behov for i din bolig eller virksomhed, så du kan få maksimalt udbytte og funktionalitet fra din radiator.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud