Fjernvarme

Blivkoblet fjernvarmen af vores VVS montør

Fjernvarme er en smart og miljøvenlig måde at varme op på. Men hvad er fjernvarme egentlig, og kan du få det i din bolig? Hos VVS Næstved har vi svarene på dine spørgsmål om fjernvarme.

Fjernvarme er varmt vand, der distribueres fra en central til boliger via isolerede rør under jorden. Det varme vand opvarmer husets fjernvarmeunit, som igen opvarmer radiatorer, gulvvarme og brugsvand. Når det opvarmede vand har gjort sit arbejde, løber det tilbage til fjernvarmecentralen.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud

vvs næstved kobberrør

Relevant for dig?

Men kan du få fjernvarme i din bolig? Det er noget, som VVS Næstved kan hjælpe dig med at undersøge. Vi kan beregne den årlige besparelse ved at skifte til fjernvarme og undersøge, om fjernvarmen er tilgængelig i dit område.

En stabil varmekilde

Når du skifter til fjernvarme, kan det være en god idé at undersøge, hvad det koster at blive tilsluttet. Priserne varierer afhængigt af, hvor du bor, men de fleste fjernvarmecentraler har priser tilgængelige på deres hjemmeside. Hos VVS Næstved kan vi give hurtig overslagsregning til en pris som er beregnet for installation af fjernvarme til dit hus set i forhold til fjernvarmenettet, afstand til ledninger mm.

vvs næstved varme radiator termostat 600x400
vvs næstved vvs specialist

Kontakt os

Hvis du er nysgerrig på at blive tilkoblet fjernvarmenettet i Næstved, så kontakt os for at høre mere. Jo nærmere centrum du bor, jo mere realistisk er det at blive tilkoblet hurtigt. Men giv et kald og ser kigger vi på dit hus samt adresse og vurderer situationen.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud