Blikarbejde

Specialister i blikarbejde

Et godt og veludført blikarbejde er livsnødvendigt for din bolig. Med det kolde, våde klima vi oplever i Danmark, er en beskyttende tag- og facadeinddækning samt hensigtsmæssig regnvandsafledning helt essentielt for at sikre sundheden i en bygning. Hvis ikke disse opgaver bliver udført ordentligt og professionelt, kan det i sidste ende kræve et omfattende renoveringsarbejde, hvilket kan have store økonomiske konsekvenser.

Hos VVS Næstved sørger vi for at holde din bolig eller virksomhed fri for utætheder og skader medført af vind og vejr. Vi er specialister i blikarbejde og er derfor din oplagte samarbejdspartner, hvis du ønsker reparation af eksisterende blikarbejde eller installation af nyt. Det kan være, at du ønsker et nyt tag eller blot en reparation heraf? Eller måske skal du have udskiftet dine tagrender til nogle nye, modstandsdygtige modeller i zink, stål, kobber eller aluminium? Vi står klar til at hjælpe dig!

Hos os er du garanteret et professionelt og æstetisk resultat, udført med stor respekt for faget. Vi vægter kvaliteten af vores arbejde højt, for vi ved hvad det betyder for din bolig at blikarbejdet er i orden. Hos VVS Næstved sikrer vi dig derfor altid fuldt funktionelle løsninger, der vil glæde dig i mange år.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud

vvs næstved blikarbejde zinkinddækning

Udskiftning af tagrender og nedløbsrør

I Danmark løber der i gennemsnit 90 tons vand gennem vores tagrender årligt. Derfor er det vigtigt med nogle solide og korrekt installerede tagrender og nedløbsrør. Hos VVS Næstved sørger vi for netop dette og tilbyder udskiftning af dine tagrender, så din bolig kan modstå det våde vejr. Vi installerer og monterer tagrender og nedløb af alle slags, og ligger inde med noget til enhver smag. Vi er blandt andet leveringsdygtige i Plastmo nedløbsrør, som både er utroligt holdbare og ovenikøbet bæredygtige. Og i tagrender finder du et stort udvalg fra de anerkendte mærker Lindab og Icopal, som er kendetegnet ved deres gode holdbarhed.

Nyt tag til din bolig eller virksomhed

Et nyt tag giver ikke blot dit hus et flot udseendemæssigt løft – det bidrager også til et betydeligt bedre indeklima, som sikrer din bolig en længere levetid. Udskiftning af tag er en større proces, og det er noget vi hos VVS Næstved udfører med stor omhu og kvalitetsbevidsthed. Vi er specialister indenfor tagbeklædning i zink, kobber, skifer og aluminium, og kan derfor levere et resultat, der er yderst veludført. Vi har mange års erfaring indenfor blikkenslagerfaget og kender til vigtigheden af at benytte gode materialer. Derfor er du hos os forsikret de bedste materialer, så du får et smukt og modstandsdygtigt tag.

vvs næstved blikarbejde taginddækning
vvs næstved blikarbejde inddækning kvist 600x400

Montering af zink på kviste

Gennem årene har vi set mange eksempler på ringe udført zink-montering på kviste, som har medført vandskader hos kunder. Dette er et resultat af manglende kompetencer og erfaring, og noget du bestemt ikke vil opleve hos VVS Næstved. Vi er stolte af vores mangeårige erfaring, som har gjort at vi kan levere et professionelt resultat hver gang. Hos os bruger vi kun materialer i en kvalitet vi kan stå 100 % inde for. Det sikrer dig, at dine kviste får den professionelle behandling de behøver i form af en zinkinddækning der vil beskytte din bolig fuldstændigt mod regn og slud.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud