Sanitetsteknik

Professionel sanitetsteknik hos VVS Næstved

Et flot og funktionelt badeværelse danner en vigtig ramme om en velfungerende hverdag. Det er et rum der bliver taget i brug hver eneste dag og derfor er det meget vigtigt, at tingene fungerer som de skal. Er dette ikke tilfældet hjemme hos dig, så er der heldigvis hjælp at hente.

Hos VVS Næstved specialiserer vi os i alt indenfor sanitetsteknik og har mange års erfaring på området. Siden vores grundlæggelse har vi hjulpet utallige kunder i både private og erhvervsmæssige sammenhænge med alt lige fra mindre reparationer af badeværelsesinventar til komplette badeværelsesløsninger. Vi hjælper dig derfor med alle slags opgaver lige fra den dryppende bruser, det utætte vandrør eller defekt tagrende, til at skabe lige præcis det hjem med den kvalitet som du går og drømmer om.

Hos os går vi ikke på kompromis kvaliteten, fordi vi ønsker at skabe løsninger vi kan stå inde for. Derfor fører vi de anerkendte mærker som Damixa, Hans Grohe og Ifö – mærker der alle lever op til den høje standard vi ønsker at give videre til vores kunder. Det store udvalg gør det muligt for os altid at præsentere dig for de bedste og nyeste løsninger, så vi i samarbejde med dig kan skabe det gode resultat.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud

vvs næstved kobberrør

Udskiftning af vandrør

Vidste du at vandrør i gennemsnit har en levetid på 50 år og at de herefter bør udskiftes? Bor du derfor i et hus fra 60’erne eller 70’erne, så kan det være at dine vandrør snart skal tjekkes. Hos VVS Næstved hjælper vi med alt indenfor sanitetsteknik, hvilket også indbefatter reparation og udskiftning af diverse vandrør. Vi bidrager med professionel VVS-service og tjekker gerne dine vandrør i køkken og bad, så vi kan se hvad vi eventuelt kan gøre for dig. Sammen tager vi et kig på dine muligheder og vurderer herefter den bedste løsning til dig og din bolig.

Drømme om badekar?

Et badekar er en fantastisk gave at give sig selv og noget man aldrig bliver træt af at eje. Går du med tanker om, om et badekar er det næste projekt i din bolig? Så er det noget vi med glæde hjælper med hos VVS Næstved. Vi har et stort udvalg i badekar, både hvis du ønsker et flot integreret indsatsbadekar eller et smukt, fritstående et af slagsen. Vi er leveringsdygtige i alt indenfor førsteklasses armatur fra både Damixa og Hans Grohe, så vi er sikre på, at vi har noget der falder i din smag. Hos VVS Næstved gør vi dine badekars-drømme til virkelighed.

vvs næstved vvs badeværelse badekar
vvs næstved badeværelse væghængt toilet

Udskiftning af WC

Har dit WC efterhånden en del år på bagen? Så er det måske på tide at få det udskiftet med et nyt. Hos VVS Næstved tilbyder vi et bredt udvalg af WC’er og leverer både de klassiske stående toiletter samt de tidsløse væghængte toiletter. Vi fører de bedste mærker på markedet såsom serierne Ifö Cera og Ifö Sign, men også de velkendte Gustavsberg toiletter, der har en høj komfort- og kvalitetsmæssig standard. Hos VVS Næstved har vi noget til enhver smag og står derfor altid klar til at hjælpe dig med at finde det helt rette WC til dit badeværelse.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud